0761512404
contact@www.tiandeproduse.ro

Master Herb

 • 62,55 lei

  Balsam pentru păr «Gold Ginger», 300 ml

  Întăreşte părul şi-i stimulează creşterea. Îmbunătăţeşte structura, conferă părului o moliciune mătăsoasă şi elasticitate, întăreşte circulaţia sângelui şi hrănirea scalpului, înlătură mătreaţa.

 • 65,70 lei

  Cremă balsam pentru păr anti-cădere, 500 g

  Intareste radacinileAccelereaza metabolismul, faciliteaza functiile capilarelor sangvine si a vaselor limfatice. Revitalizeaza foliculii pilosi, activeaza proprietatile protectoare ale pielii. Părul devine moale, stralucitor, fin și usor de coafat. Recomandat și pentru păr subțire.

 • 51,30 lei

  Cremă balsam pentru păr deteriorat, 500 g

  Regenerează structura și culoarea părului . Saturează pielea activ cu vitamine și nutrienti, înlatură toxinele și hidrateaza.

  Intărește părul pe toata lungimea sa si formeaza o pelicula bio-protectoare. Stimuleaza cresterea parului, reface structura parului deteriorat, elimina uscaciunea si fragilitatea. Parul devine moale, stralucitor si usor de coafat. Recomandat pentru par deteriorat si cărunt. Potrivit pentru toate tipurile de par.

 • 6,75 lei

  Cremă de îngrijire pentru picioare cu rozmarin și propolis, 30g

  ÎNGRIJIRE DE LA VÂRFUL DEGETELOR PÂNĂ LA GENUNCHI

  Oboseala din picioare a dispărut!

 • -14%
  122,40 lei 105,30 lei

  Master Herb

  Cumpărați o cremă anti-acnee și cicatrici (cod: 11323) + o loțiune tonică antiinflamatoare (cod: 11320) și veți obține cadou o mască de curățare anti-acnee și pentru cicatrici (cod: 11307) și un plasture de curățare pentru nas „Pori curați” (cod: 11317).

 • 24,30 lei

  Plasturi pentru detoxificarea organismului Master Herb

  Elimină toxinele, curăță sângele, normalizează microcirculația, reface activitatea celulelor, stimulează refacerea funcțiilor organismului, ajută la îndepărtarea efectelor negative în urma folosirii medicamentelor.

 • 62,55 lei

  Șampon «Gold Ginger», 300 ml

  Stimulează rădăcinile firului de păr, protejează părul, îi dă volum şi-i regenerează structura.

 • 0,90 lei

  Sampon impotriva incaruntirii, 8ml

  Stimulează producția de melanină, ajută la refacerea pigmentului natural, reface structura straturilor interioare și exterioare ale fi rului de păr.

 • 79,65 lei

  Șampon pentru păr anti-albire, 420 ml

  Stimulează producția de melanină, ajută la refacerea pigmentului natural, reface structura straturilor interioare și exterioare ale firului de păr.